Panská zahrada logo

Jaké používáme na webu cookies?

Jsme společnost Manor Garden s.r.o., se sídlem Anežky České 432, 252 29 Dobřichovice, IČO: 096 60 810, DIČ: CZ09660810, zapsaná pod spisovou značkou C 339922/MSPH u Městkéhou soudu v Praze.

Zastihnete nás na e-mailu: simona@panskazahrada.cz
A na tel. č.: +420 720 824 481

Provozujeme web na adrese https://panskazahrada.cz/. Na tomto webu pracujeme s cookies a osobními údaji. Více se o tom můžete dočíst na této stránce.

Co jsou to cookies?

Cookies jsou textové soubory, které naše webová stránka odešle do prohlížeče, respektive vašeho zařízení, ze kterého naše webové stránky prohlížíte (tedy například telefon, tablet, počítač). Umožňují nám Vaše zařízení rozeznat a podle toho stránky přizpůsobit, provést analýzu chování návštěvníků, zobrazit určitý obsah aj.

Jaké typy cookies používáme?

  • Technické, funkční – ty jsou nutné k tomu, aby se Vám webové stránky zobrazily a fungovaly vám tak jak mají. Také slouží k uložení Vašich preferencí o cookies. Abychom věděli, že jste nám (ne)udělili souhlas se zpracováním cookies apod. ‍
  • Analytické – tyto nám pomáhají analyzovat, jak fungují webové stránky z hlediska chování návštěvníků a podle toho web případně upravit. Konkrétní cookies a bližší informace přímo o nich najdete v tabulce cookies
  • Marketingové – ty nám pomáhají cílit personalizované reklamy.

Na základě čeho cookies zpracováváme?

  • S technickými, funkčními cookies můžeme pracovat na základě právních předpisů. Bez nich bychom vám nezvládli obsah zobrazit, a to by nebylo v pořádku!
  • Analytické a marketingové cookies ale můžeme zpracovat jen s vaším souhlasem. Ten je samozřejmě zcela na vás, budeme za něj rádi, ale rozhodně vás do něj nikdo nemůže nutit.

Jak jde zabránit využívání cookies?

Nejjednodušší cesta, jak v práci s cookies zabránit, je odmítnutí souhlasu se zpracováním. Dále můžete práci s cookies upravovat přes nastavení prohlížeče nebo webové stránky prohlížet v tzv. anonymním režimu. Více k jednotlivým prohlížečům a výmazu/blokaci cookies najdete tady:

Pamatujte, že nastavení je potřeba provést pro každé vaše zařízení (telefon, tablet, počítač) zvlášť.

Kdo pro nás cookies zpracovává?

Poskytovatel služby Google Analytics, Ads a Doubleclick společnosti Google Ireland Ltd. se sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko, v souladu se svými podmínkami –  můžete si je přečíst tady.

Další informace

Pokud jste udělili souhlas, může s vašimi cookies pracovat i tzv. třetí strana. V takovém případě ji uvádíme v cookies tabulce.

Práce s osobními údaji probíhá v rámci Evropské unie a v rámci Google Analytics mohou být data na základě vašeho souhlasu zpřístupněna i mimo EU (do USA).

Nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

Při zpracování osobních údajů máte podle nařízení GDPR (nařízení EP a Rady EU č. 2016/679) právo se na nás obrátit a chtít informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; v určitých případech můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat výmaz nebo uplatnit právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.

Ap Member 2024 Digital Pecet CzTc Ll 2023TripadvisorDigital Award Tra 2023 GreyTravelking Odznak GrayHvezda Sladku300 11Gastromapa Lukáše HejlíkaGrand Restaurant 2020Grand Restaurant 2019
Provozovatel od 1. 12. 2020 Manor Garden s.r.o., IČ: 096 60 810 DIČ: CZ09660810
Všechna práva vyhrazena © 2024 Panská zahrada - Dobřichovice
Powered by Design Green Cat
chevron-downmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram